Λεωφ. Μεσογείων 439, Αγ. Παρασκευή 15343 2102919113, 2114100677 Zoom Meeting
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Δωρεάν
ΕΙΤΕΡΙΑ- εξοπλισμό Ν5

Σε αυτό το μάθημα ο κύριος Τζιορίδης μας αναλύε τη σπονδυλική στήλη τη λειτουργία της και από τι αποτελέιται και ποια προβλήματα παρουσιάζει και πως θα τα αντιμετωπίσουν οι ασθενείς.

02 Νοεμβρίου

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ή ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Το NUGA BEST NM – 5000P είναι ένα σύνθετο σύστημα αποκατάστασης το οποίο επιδρά στην σπονδυλική στήλη και στην κυκλοφορία του αίματος, απελευθερώνει από πόνο, επιστρέφει στην σταθερή του λειτουργία ο οργανισμός, εξουδετερώνει τις αιτίες των ασθενειών, χαρίζει την ευκαιρία να απολαμβάνετε την ζωή σας.

Το κρεβάτι μασέρ ΝΒ είναι ένα εννοιολογικά καινούριο προϊόν των ιατρικών και επιστημονικών αναπτύξεων. Γεννήθηκε απ’ την ατελείωτη αγάπη προς την ανθρωπότητα και με την επίμονη μάχη για την ανθρώπινη υγεία.

Η απλότητα σχεδίου και η έκταση του εξοπλισμού με προγράμματα επιτρέπει να κάνετε μασάζ στο ίδιο το σπίτι σας χωρίς να προσελκύσετε τους ιατρούς. Το NUGA BEST μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξυγίανση σε κάθε κατηγορία ηλικίας του πληθυσμού.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ο Εσωτερικός προτζέκτορας κινείτε μαλακά κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και έχει τις εξής επιδράσεις:

  1. Το εν τω βάθη μασάζ σύμφωνα με τον τύπο της δακτυλοπίεσης και της διαθερμίας (μέθοδος Moxibustion)
  2. Καυτηριασμός
  3. Τέντωμα της σπονδυλικής στήλης και απελευθέρωση των νευρικών απολήξεων (μέθοδος της χειροπορακτικής)
  4. Φυσικοθεραπεία με τις υπέρυθρες ακτινοβολίες μακρών κυμάτων

 

Ο Πεντάσφαιρος προβολέας έχει εργονομική σχεδίαση και αυτό ελαττώνει την απώλεια της θερμότητας και των υπέρυθρων ακτινοβολιών, επίσης είναι βολικός για την χρήση σε διαφορετικά σημεία του σώματος. Μια τέτοια επίδραση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διαλύονται οι θρόμβοι, εξουδετερώνει την κόπωση, τον πόνο.

Τα ρολά του εσωτερικού προβολέα και ο πεντάσφαιρος προβολέας είναι κατασκευασμένα από την πολύτιμη λίθο νεφρίτη, ο οποίος όταν θερμαίνετε αρχίζει και εκπέμπει ευεργετικές για την υγεία υπέρυθρες ακτινοβολίες.

 

 

 

 

 

Το Κεραμικό θερμικό χαλάκι από τουρμάνιο είναι επίσης πηγή των υπέρυθρων ακτινοβολιών των μακρών κυμάτων και ενισχύει το αποτέλεσμα της επίδρασης τους στον οργανισμό. Αυτή η συσκευή παράγει μεγάλο αριθμό αρνητικά φορτισμένων ιόντων, διαποτίζει των οργανισμό με θρεπτικά ιχνοστοιχεία και μεταλλεύματα. Το αποτέλεσμα της επίδρασης  είναι η θέρμανση,  αυτοκαθαρισμός, έλεγχος υγρών, εξουδετέρωση των βλαβερών ουσιών απ’ τον οργανισμό του ανθρώπου.

 

Των Χαμηλών συχνοτήτων ζώνη, που είναι για την μυοδιέγερση και μείωση των υποδερμικών εναποθεμάτων λίπους, μπορούμε να την τοποθετήσουμε σφιχτά στην κοιλιά ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος όπου υπάρχει περιττό λίπος. Τα χαμηλών συχνοτήτων ρεύματα γυμνάζουν και ενδυναμώνουν του μύες, συμβάλλουν στην μείωση του υποδερμικού λίπους παράγοντας επίδραση κατά της κυτταρίτιδας,  υποκινεί την λειτουργία του εντέρου( λύνει το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας).

Ο συνδυασμός των διαφορετικών μεθόδων επίδρασης στον οργανισμό κάνει αυτή την συσκευή ακίνδυνη και ταυτόχρονα ιδιαίτερα αποτελεσματική.

 

 

 

 

 

 

Πιθανές αντιδράσεις στην επίδραση του θεραπευτικού εξοπλισμού NUGA BEST :

Κατά συνέπεια της σύνθετης επίδρασης της συσκευής ΝΒ ο ανθρώπινος οργανισμός αναρρώνει και πραγματοποιείτε δραστηριοποίηση του νευρικού, ανοσοποιητικού, κάρδιο-αγγειακού συστήματος και άλλων συστημάτων στον οργανισμού, βελτιώνετε η ποιότητα του αίματος.

Κατά τη συνέπεια της διακύμανσης ενέργειας και καθαρισμού ενός αδύναμου μολυσμένου από το περιβάλλον οργανισμού είναι πιθανές  δυσάρεστες αντιδράσεις και αισθήσεις ταλαιπωρίας οι οποίες είναι πρόσκαιρες. Όλες αυτές οι αντιδράσεις οδηγούν στην τελική βελτίωση. Δεν πρέπει να σας φοβίζουν. Απλώς πρέπει να έχετε σωστή στάση ως προς τις αντιδράσεις και να μην διακόπτετε τις χρήσεις του ΝΒ.

Οι απρόβλεπτες και δυσάρεστες αντιδράσεις απ’ την μια μεριά επιτρέπουν να φανερωθούν οι απόκρυφες μορφές ασθενειών ενώ απ’ την’ άλλη μεριά δείχνουν ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία θεραπείας από την αρρώστια.

Εάν οι αντιδράσεις είναι θυελλώδεις, σημαίνει πως πραγματοποιείτε θεραπεία από μια έντονα παραμελημένη ασθένεια.

Εάν οι αντιδράσεις είναι συνεχόμενες, σημαίνει πως πραγματοποιείτε θεραπεία από παλιές ασθένειες.

Εάν οι αντιδράσεις είναι μερικές, σημαίνει πως η θεραπεία πραγματοποιείτε από διάφορες ασθένειες ταυτόχρονα.

Εάν οι ίδιες αντιδράσεις επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά, σημαίνει πως η θεραπεία πραγματοποιείτε πλήρως.

Στην διάθεση μας έχουμε μια πολυετή εμπειρία των νοτιοκορεατών ειδικών  οι οποίοι δουλεύουν στα σαλόνια της εταιρίας ΝΒ.

Αντίδραση

Αιτία αντίδρασης

Θετικό αποτέλεσμα

1.     Αίσθηση βάρους στο κεφάλι, συνεχόμενος πονοκέφαλος, αίσθηση σαν να περνάνε βελόνες στο κεφάλι, βαρύς πόνος στο κεφάλι

Συμπιεσμένα (κατά την μετατόπιση των σπονδύλων)ή έμφραξη των αιμοφόρων αγγείων τα οποία τρέφουν τον εγκέφαλο. Διαταραχή της θρέψης του εγκεφάλου.

Προφύλαξη των διαταραχών της κυκλοφορίας του αίματος στον εγκέφαλο (παράλυση, πάρεση) και η θεραπεία των συνεπειών τους. Αποκατάσταση της σωστής θέσης των αιμοφόρων αγγείων και ρύθμιση των εγκεφαλικών λειτουργιών.

2.    Ζάλη

Καρδιοπάθειες

Αποκατάσταση της θρέψης των ιστών της καρδιάς, βελτίωση της συστολής.

3.    Απόχρεμψη

Βρογχικό άσθμα

Ανάρρωση από το βρογχικό άσθμα

4.    Σουβλερός πόνος στα μάτια, δακρύρροια

Καταρράκτης, γλαύκωμα

Θεραπεία από αυτές τις ασθένειες. Βελτίωση της όρασης.

5.    Ρινορραγία, συνεχόμενα εκκρίματα από την μύτη

Ιγμορίτιδα

Θεραπεία (καθαρισμός των  ρινικών κοιλοτήτων)

6.    Ναυτία στο μεταφορικό μέσο, ισχυρή ναυτία συνοδευόμενη από έναν δριμύ πόνο σε περιοχή του στομαχιού

Γαστρίτιδα

Θεραπεία του ασθενημένου στομαχιού.

 

 

 

 

Δωρεάν
Nuga Best Medical Ιστορία της Εταιρείας

Η εταιρεία Nuga Medical Co, Ltd (Νότια Κορέα) είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εφεύρεση, την παραγωγή και την πώληση των προϊόντων για την πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου προβλήματος.

 

Μόνο για
σπουδαστές
Οδηγίες Χρήσης

Οδηγίες Χρήσης

Πληροφορίες και οδηγίες για την χρήση του Ν-5. Περιγραφή του προιόντος, εγκατάσταση και χρήση του προιόντος, συντήρηση και φύλαξη του προιόντος.

Δωρεάν
CHO SEUNG HYUN Ιστορία Προέδρου

Η εταιρεία "Nuga Medical Co, Ltd" (Νότια Κορέα) είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή και την πώληση των προϊόντων για την πρόληψη και την αποκατάσαση της υγείας.

Ιδρύθηκε το 2002 από τον διάσημο σχεδιαστή του ιατρικού εξοπλισμού Cho Seung-hyun. Η εταιρεία απέκτησε αμέσως δημοτικότητα στην παγκόσμια αγορά και σήμερα με τη βοήθεια του μασάζ και άλλων προϊόντων θεραπεύει εκατομμύρια ανθρώπους σε 106 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

  

 

Δωρεάν
Tzonio Todorov Ιστορία Αντιπροσώπου Ελλάδος

"Για να διδάξεις αποτελεσματικά πρέπει να έχεις πάθος και να οδηγήσεις τους μαθητές σου στην επιτυχία.

Δημιουργήσαμε ένα Εκπαιδευτικό Σύστημα Προσωπικής Βελτίωσης με σκοπό να αφήσουμε κληρονομιά τη γνώση μας σε μαθητές - πρωταθλητές στη ζωή. 

Ας μοιραστούμε τις γνώσεις αι τις επιτυχίες μας με τους άλλους ανθρώπους που διψούν για μάθηση και δεν γνωρίζουν πως να βρουν λύση στο πρόβλημα τους"

 

Μόνο για
σπουδαστές
Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής για το πρόβλημα υγείας της κυρίας Rena Koleva 3

Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής όπου η κυρία Rena Koleva μιλάει για την ασθένεια της και πως τη βοήθησε η Nuga Best  (κομμάτι 3)

Μόνο για
σπουδαστές
Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής για το πρόβλημα υγείας της κυρίας Rena Koleva 2

Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής όπου η κυρία Rena Koleva μιλάει για την ασθένεια της και πως τη βοήθησε η Nuga Best  (κομμάτι 2)

Μόνο για
σπουδαστές
Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής για το πρόβλημα υγείας της κυρίας Rena Koleva 1

Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής όπου η κυρία Rena Koleva μιλάει για την ασθένεια της και πως τη βοήθησε η Nuga Best  (κομμάτι 1)