Λεωφ. Μεσογείων 328, Αγ. Παρασκευή 15341 210 2919113 Zoom Meeting
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
Δωρεάν
Nuga Best Medical Ιστορία της Εταιρείας

Η εταιρεία Nuga Medical Co, Ltd (Νότια Κορέα) είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εφεύρεση, την παραγωγή και την πώληση των προϊόντων για την πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου προβλήματος.

 

Μόνο για
σπουδαστές
Οδηγίες Χρήσης

Οδηγίες Χρήσης

Πληροφορίες και οδηγίες για την χρήση του Ν-5. Περιγραφή του προιόντος, εγκατάσταση και χρήση του προιόντος, συντήρηση και φύλαξη του προιόντος.

Δωρεάν
CHO SEUNG HYUN Ιστορία Προέδρου

Η εταιρεία "Nuga Medical Co, Ltd" (Νότια Κορέα) είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή και την πώληση των προϊόντων για την πρόληψη και την αποκατάσαση της υγείας.

Ιδρύθηκε το 2002 από τον διάσημο σχεδιαστή του ιατρικού εξοπλισμού Cho Seung-hyun. Η εταιρεία απέκτησε αμέσως δημοτικότητα στην παγκόσμια αγορά και σήμερα με τη βοήθεια του μασάζ και άλλων προϊόντων θεραπεύει εκατομμύρια ανθρώπους σε 106 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

  

 

Δωρεάν
Tzonio Todorov Ιστορία Αντιπροσώπου Ελλάδος

"Για να διδάξεις αποτελεσματικά πρέπει να έχεις πάθος και να οδηγήσεις τους μαθητές σου στην επιτυχία.

Δημιουργήσαμε ένα Εκπαιδευτικό Σύστημα Προσωπικής Βελτίωσης με σκοπό να αφήσουμε κληρονομιά τη γνώση μας σε μαθητές - πρωταθλητές στη ζωή. 

Ας μοιραστούμε τις γνώσεις αι τις επιτυχίες μας με τους άλλους ανθρώπους που διψούν για μάθηση και δεν γνωρίζουν πως να βρουν λύση στο πρόβλημα τους"

 

Μόνο για
σπουδαστές
Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής για το πρόβλημα υγείας της κυρίας Rena Koleva 3

Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής όπου η κυρία Rena Koleva μιλάει για την ασθένεια της και πως τη βοήθησε η Nuga Best  (κομμάτι 3)

Μόνο για
σπουδαστές
Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής για το πρόβλημα υγείας της κυρίας Rena Koleva 2

Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής όπου η κυρία Rena Koleva μιλάει για την ασθένεια της και πως τη βοήθησε η Nuga Best  (κομμάτι 2)

Μόνο για
σπουδαστές
Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής για το πρόβλημα υγείας της κυρίας Rena Koleva 1

Παρουσίαση από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής όπου η κυρία Rena Koleva μιλάει για την ασθένεια της και πως τη βοήθησε η Nuga Best  (κομμάτι 1)