Λεωφ. Μεσογείων 439, Αγ. Παρασκευή 15343 2102919113, 2114100677 Zoom Meeting
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Φυσιολογία είναι ο κλάδος της βιολογίας που μελετά τις βιοφυσικές και βιοχημικές λειτουργίες των ζωντανών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου ή, με απλούστερους όρους, τον τρόπο λειτουργίας ενός οργανισμού ή ενός συστήματος του οργανισμού.

Η φυσιολογία παραδοσιακά διακρίνεται στη φυσιολογία των μικροοργανισμών, στη φυσιολογία των φυτικών οργανισμών και στη φυσιολογία των ζωικών οργανισμών (συμπεριλαμβανομένης της φυσιολογίας του ανθρώπου), αλλά οι αρχές της φυσιολογίας είναι καθολικές. 

Μόνο για
σπουδαστές
Νευρικό Σύστημα

Ο κύριος Κλουβάτος μας αναλύει το νευρικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος το οποίο είναι το σύστημα επικοινωνίας του σώματος που ρυθμίζει και συντονίζει όλες τις λειτουργίες του.

Μόνο για
σπουδαστές
Γενικά για το κύτταρο- Κατηγορίες του κυττάρου

Εισαγωγή στο κύτταρο σχετικά με τη δομή και τις κατηγορίες του. Κατά την Βιολογίακύτταρο ονομάζεται η βασική δομική και λειτουργική μονάδα που εκδηλώνει το φαινόμενο της ζωής.

Εισαγωγικό βίντεο του καθηγητή Κλουβάτου Εμμανουήλ

Μια εισαγωγή από τον καθηγητή και φυσικοθεραπευτή κύριο Κλουβάτο Εμμανουήλ όπου μας κάνει μια σύντομη περιγραφή του βιογραφικού του και μία περίληψη σχετικά με το μάθημα που θα διδάξει στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Nuga Edu.