Λεωφ. Μεσογείων 439, Αγ. Παρασκευή 15343 2102919113, 2114100677 Zoom Meeting
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Κλουβάτος Εμμανουήλ

Καθηγητής Υγείας- Φυσιολογίας

Ο Μανώλης Κλουβάτος είναι φυσικοθεραπευτής με μεγάλη πείρα, ο οποίος μετράει 9 χρόνια ενασχόλησης στο χώρο με αθλητικές ομάδες, αποκατάσταση σε μυοσκελετικές, ορθοπεδικές και νευρολογικές παθήσεις. Τα τελευταία τρία χρόνια τον έχει κερδίσει ο χώρος της εκπαίδευσης για αυτό και μέσω της συνεχούς επιμόρφωσής του, φροντίζει όχι μόνο να έχει πλήρη κατάρτιση του γνωστικού αντικειμένου αλλά και να καλλιεργήσει τις εκπαιδευτικές του δεξιότητες, ώστε να καθίσταται αποτελεσματική η εκπαιδευτική διαδικασία. Όραμά του για την εκπαίδευση αποτελεί η σωστή και βιωματική διδασκαλία των λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος, προσαρμοσμένη στις δυνατότητες του κάθε εκπαιδευόμενου. 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Μόνο για
σπουδαστές
Νευρικό Σύστημα
Ο κύριος Κλουβάτος μας αναλύει το νευρικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος το οποίο είναι το σύστημα επικοινωνίας του σώματος που ρυθμίζει και συντονίζει όλες τις λειτουργίες του.
Μόνο για
σπουδαστές
Επιθηλιακός Ιστός
Στα μαθήματα που θα ακολουθήσουν ο κύριος Κλουβάτος θα μιλήσει για τους ιστούς του ανθρώπινου σώματος! Σε αυτό το μάθημα ξεκινάει με τον επιθηλιακό ιστό.
Μόνο για
σπουδαστές
Γενικά για το κύτταρο- Κατηγορίες του κυττάρου
Εισαγωγή στο κύτταρο σχετικά με τη δομή και τις κατηγορίες του. Κατά την Βιολογία, κύτταρο ονομάζεται η βασική δομική και λειτουργική μονάδα που εκδηλώνει το φαινόμενο της ζωής.
Εισαγωγικό βίντεο του καθηγητή Κλουβάτου Εμμανουήλ
Μια εισαγωγή από τον καθηγητή και φυσικοθεραπευτή κύριο Κλουβάτο Εμμανουήλ όπου μας κάνει μια σύντομη περιγραφή του βιογραφικού του και μία περίληψη σχετικά με το μάθημα που θα διδάξει στην...

Ρώτα τον καθηγητή