Λεωφ. Μεσογείων 439, Αγ. Παρασκευή 15343 2102919113, 2114100677 Zoom Meeting
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Δαυίδ Αντώνης

Social Media-Τεχνολογία

Με λένε Αντώνη και γεννήθηκα στην Αθήνα. Είχα πάντα τη συνήθεια να φωτογραφίζω τα πράγματα και τους ανθρώπους. Αυτή η συνήθεια άρχισε να γίνεται πιο έντονη όταν αγόρασα την πρώτη μου ψηφιακή φωτογραφική μηχανή το 2006.

Ξεκίνησε ως χόμπι, με φωτογράφιση φίλων, αντικειμένων, φωτογράφιση ζώων και φύσης γενικά κλπ. Μετά από λίγα χρόνια μελέτης, εξάσκησης και ανταλλαγής γνώσεων με συναδέλφους φωτογράφους, αγόρασα την πρώτη μου DSLR και μετά τη δεύτερη μου και ούτω καθεξής ... Το χόμπι μου είχε να γίνει το επάγγελμά μου!

Παράλληλα ξεκίνησα να ασχολούμαι με παραγωγές βίντεο μέσω της μητέρας μου που έκανε εκπομπές στην τηλεόραση, έτσι εξειδικεύτηκα και στην παραγωγή βίντεο και στα motion graphics που ήταν απαραίτητη γνώση ώστε να μπορώ να δημιουργώ λογότυπα, trailers και διαφημιστικά βίντεο.

Πλέον ζω από τη φωτογραφία και να κάνω παραγωγές βίντεο στο youtube μέσω του προσωπικού μου καναλιού το οποίο αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 4.000 συνδρομητές και διδάσκω αρχάριους και γνώστες της φωτογραφίας για το πώς θα βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Η μάθηση δεν σταματά ποτέ με τη φωτογραφία, έτσι μαθαίνω νέα πράγματα κάθε μέρα και εξελίσσομαι ως άνθρωπος και επαγγελματίας.

 

Ρώτα τον καθηγητή