Λεωφ. Μεσογείων 439, Αγ. Παρασκευή 15343 2102919113, 2114100677 Zoom Meeting
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Ρωξάνης Σταύρος

Καθηγητής Διαφήμισης

Ο Σταύρος Ρωξάνης είναι Στατιστικολόγος με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Πτυχίο Στατιστικής και Ασφαλιστικών Επιστημών) και στο Strathclyde University(Γλασκώβη) ( M.Sc. in Marketing). Για περισσότερα από 20 χρόνια εργάζεται στο χώρο της Επικοινωνίας και της Διαφήμισης και έχει δική του Διαφημιστική Εταιρία (RSTAdvertising). Επίσης έχει διατελέσει Διευθυντής Μάρκετινγκ και Διευθυντής Σπουδών σε μεγάλους Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς. Έχει διδάξει Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Διαφήμιση και Πωλήσεις σε Ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια καθώς και σε Πανεπιστημιακά τμήματα κολλεγίων, ΙΕΚ και ΤΕΛ.

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Μόνο για
σπουδαστές
Κοινωνικοί Παράγοντες
Σε αυτό το μάθημα ο κος Ρωξάνης συνεχίζει να αναλύει τους παράγοντες τους πολιτιστικούς που επηρρεάζουν την καταναλωτική συμπεριφορά και συνεχίζει με τους κοινωνικούς παράγοντες.
Μόνο για
σπουδαστές
Έννοια- Θεωρία Συμπεριφοράς Καταναλωτή
Ο καθηγητής Ρωξάνης Σταύρος μας μιλάει σχετικά με τη συμπεριφορά των καταναλωτών, τις ανθρώπινες ανάγκες και τις κατηγορίες καταναλωτών και αγοραστών που υπάρχουν. Η διαφήμιση ανήκει στο μείγμα...
Μόνο για
σπουδαστές
Εισαγωγικό βίντεο του καθηγητή Ρωξάνη Σταύρου
Μια εισαγωγή από τον καθηγητή  Ρωξάνη Σταύρο όπου μας κάνει μια σύντομη περιγραφή του βιογραφικού του και μία περίληψη σχετικά με το μάθημα που θα διδάξει στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Nuga Edu.

Ρώτα τον καθηγητή