Λεωφ. Μεσογείων 439, Αγ. Παρασκευή 15343 2102919113, 2114100677 Zoom Meeting
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Το όραμά μας

Η εξέλιξη και η διάχυση της γνώσης

Το όραμα της Nuga Edu είναι να μπορούν οι χρήστες της πλατφόρμας να εκπαιδεύονται στο χώρο τους, πολύ πιο ευχάριστα, σε χρονική στιγμή και με τον ρυθμό που τους εξυπηρετεί , κάνοντας όσες επαναλήψεις θέλουν ώστε να πετύχουν ανάπτυξη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Η Nuga Best Hellas πρόσφατα κάνοντας μια μεγάλη επένδυση δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο studio τηλεοπτικών παραγωγών (Nuga Productions) που διαθέτει άρτιο τεχνικό εξοπλισμό σε θέση να παράγει τηλεοπτικές εκπομπές και να αναλαμβάνει την οπτικοακουστική κάλυψη συνεδριών και άλλων εκδηλώσεων. Η Nuga Edu συνεργάζεται επίσης με εξειδικευμένη εταιρεία ανάπτυξης εκπαιδευτικού λογισμικού που της δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης εξ'αποστάσεως (e-learning). 

Ήδη έχει κάνει παραγωγές εξειδικευμένων διαδικτυακών σεμιναρίων και δημιουργεί την υποδομή ώστε πολύ σύντομα να έχει τη δυνατότητα παραγωγής ζωντανών σεμιναρίων σε εικονικές αίθουσες μέσω internet, με χρήση βίντεο αλλά και εργαλεία διαδραστικής εκπαίδευσης. 

Φωτογραφίες