Λεωφ. Μεσογείων 439, Αγ. Παρασκευή 15343 2102919113, 2114100677 Zoom Meeting
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Εκπαιδευόμενος

Στην κατηγορία του Εκπαιδευόμενου υπάγονται όσοι δεν έχουν απαραίτητα στην κατοχή τους εξοπλισμό αλλά θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας.

Ο κάθε Εκπαιδευόμενος που θέλει να επιτύχει πρέπει:

 

Να έχει πειθαρχία

Η πρώτη ποιότητα ενός καλού μαθητή είναι η πειθαρχία. Αυτό σημαίνει ότι ένας μαθητής που φιλοδοξεί να είναι εξαιρετικός πρέπει να τηρεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα σπουδών του και να τηρεί καθημερινά τις οδηγίες των καθηγητών.

Να αναζητά τη γνώση

Η επιδίωξη της σχετικής γνώσης είναι η απαραίτητη ποιότητα των καλών μαθητών. Η απόκτηση της γνώσης οξύνει το μυαλό και βοηθά τον μαθητή να συνεχίσει με άνεση στις σπουδές του.

Να δουλεύει σκληρά

Οι σπουδαίοι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες τους τις σπουδές τους, μη βασιζόμενοι μόνο στο διάγραμμα μαθημάτων που τους δίνεται από τους καθηγητές τους, αλλά και να ερευνούν μόνοι τους και μέσω διαφόρων συνιστώμενων κειμένων για να αποκτήσουν μια ευρύτερη κατανόηση των διαφόρων εννοιών και να καταλάβουν ένα θέμα από διαφορετική προοπτική. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο με σκληρή δουλειά, καθώς χρειάζονται ώρες για να μελετήσουν αποτελεσματικά. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο ότι η έξυπνη σκληρή δουλειά είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Να προσέχει σε κάθε μάθημα που παρακολουθεί

Η προσοχή σε αυτό που διδάσκεται σε ένα βίντεο είναι μία από τις μεγάλες ιδιότητες ενός καλού μαθητή. Κατά τη διάρκεια των διαλέξεων, εστιάζουν έντονα σε αυτό που ο καθηγητής προσπαθεί να περάσει και αυτό βοηθάει πάρα πολύ επειδή δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν να κατανοήσουν μια ιδέα μόνοι τους μετά τα μαθήματα επειδή δεν έδωσαν προσοχή όταν εξηγούνταν. Αυτό καθιστά πολύ εύκολη την κατανόηση των θεμάτων.

Να δεσμευθεί με το στόχο του

Η δέσμευση μπορεί να βοηθήσει ένα υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης των μαθητών, το οποίο με τη σειρά του βελτιώνει την εκπαιδευτική επιτυχία. Η δέσμευση στη διαδικασία της παρακολούθησης μπορεί να περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε δραστηριότητες εκτός προγράμματος σπουδών. Αυτό σημαίνει ότι ο σπουδαστής είναι απολύτως αφοσιωμένος στις διαδικασίες που ορίζονται από την πλατφόρμα για τον τέλειο σπουδαστή.

Να είναι φιλόδοξος

Οι σπουδαστές που επιδεικνύουν φιλοδοξία δεν αποτυγχάνουν. Η φιλοδοξία βοηθάει έναν σπουδαστή να εργαστεί σκληρά και να βάλει σε ό, τι έχει για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων.

Βίντεο εκπαιδευτικού προγράμματος

  • Όλα τα βίντεο

Καθηγητές

  • Θεοδωρακόπουλος Ανδρέας (Καθηγητής Marketing)
  • Κλουβάτος Εμμανουήλ (Καθηγητής Υγείας- Φυσιολογίας )
  • Ρωξάνης Σταύρος (Καθηγητής Διαφήμισης )

Μαθήματα / Κατηγορίες

  • Elementary
  • Μυοσκελετικό Σύστημα
  • Νευρικό Σύστημα και Εγκέφαλος

Εγγραφή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μας

  • Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο υπεύθυνος της Nuga EDU θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.
  • +30 2102919113
  • info@nugaedu.gr