Λεωφ. Μεσογείων 439, Αγ. Παρασκευή 15343 2102919113, 2114100677 Zoom Meeting
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Manager

Περιγραφή εργασίας Manager


Οι Managers επιβλέπουν τις δραστηριότητες των υπαλλήλων υπό την ευθύνη τους. Οι υπηρεσίες τους μπορούν να είναι πολύτιμες για οποιαδήποτε βιομηχανία στην οποία υπάρχει μια ομαδική δομή. Οι Managers είναι ηγέτες στους οποίους η εταιρεία βασίζεται να διατηρούν τις λειτουργίες τους με το να διασφαλίζουν ότι οι εργαζόμενοι εκτελούν οδηγίες και εκτελούν τις καλύτερες επιδόσεις τους. Κάτι τέτοιο συνεπάγεται μια ποικιλία καθηκόντων:

Κινητοποίηση

Για τους Managers, η ομαδική επιτυχία είναι πρωταρχικής σημασίας. Ως εκ τούτου, αφιερώνουν χρόνο για να βοηθήσουν τα μέλη της ομάδας να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Μπορούν να προσπαθήσουν να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και το ηθικό μέσω στόχων, διαγωνισμών, ενθάρρυνσης και επιδείξεων εκτίμησης.

Εκπροσώπηση της Ομάδας

Οι Managers συχνά μιλούν ή ενεργούν εξ ονόματος της ομάδας τους. Όταν συμμετέχουν σε συναντήσεις της εταιρείας αναφέρουν την κατάσταση των έργων της ομάδας τους και αντιμετωπίζουν προβλήματα βάσει των συμφερόντων της ομάδας τους.

 • Παροχή ανατροφοδότησης με ευαισθησία και έγκαιρο τρόπο

• Οργάνωση και αρμονική διατήρηση των έργων από την αρχή μέχρι το τέλος

• Επίλυση των συγκρούσεων μεταξύ των μελών της ομάδας γρήγορα και δίκαια

Εγγραφή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μας

  • Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο υπεύθυνος της Nuga EDU θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.
  • +30 2102919113
  • info@nugaedu.gr