Λεωφ. Μεσογείων 328, Αγ. Παρασκευή 15341 210 2919113 Zoom Meeting
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Τζιορίδης Γεώργιος

Καθηγητής Φυσικοθεραπείας

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας και Υπεύθυνος του φυσικοθεραπευτηρίου Ολιστική Θεραπευτική και καθηγητής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Η ενασχόλησή του με την Φυσικοθεραπεία ξεκίνησε νωρίς. Επέλεξε να ενταχθεί στο λύκειο στην ειδικότητα βοηθός Φυσικοθεραπείας μιάς και ήξερε απο μικρός ότι ήταν φτιαγμένος για αυτήν την δουλειά.
Το πρώτο φυσικοθεραπευτικό περιστατικό που απασχολήθηκε με τον τότε προιστάμενο του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης ήταν ένας 22χρονος με ακρωτηριασμένα κάτω άκρα λόγω ατυχήματος. Αυτό ήταν που τον έκανε να αγαπήσει αυτή την ειδικότητα, το να μπορεί δηλαδή να βοηθήσει τους ανθρώπους.

 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Δωρεάν
Σπονδυλική στήλη
Σε αυτό το μάθημα ο κύριος Τζιορίδης μας αναλύε τη σπονδυλική στήλη τη λειτουργία της και από τι αποτελέιται και ποια προβλήματα παρουσιάζει και πως θα τα αντιμετωπίσουν οι ασθενείς.
Μόνο για
σπουδαστές
Εισαγωγικό βίντεο του κυρίου Τζιορίδη Γεώργιου
Είναι ένα εισαγωγικό βίντεο σχετικά με τον καθηγητή Τζιορίδη Γεώργιο όπου μας παρουσιάζει το βιογραφικό του και μας αναλύει το τι θα παρακολουθήσουμε στα μαθήματα του που θα διδαχθούν στην πλατφόρμα...

Ρώτα τον καθηγητή