Λεωφ. Μεσογείων 328, Αγ. Παρασκευή 15341 210 2919113 Zoom Meeting
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Αλεξάντρ Βίκτοροβιτς Μάλκο

Χειρουργός

Ο Αλεξάντρ Βίκτοροβιτς Μάλκο τελείωσε την ιατρική σχολή του ιατρικού πανεπιστημίου του Χάρκοβο το 1996, έκανε την πρακτική του στη γενική και επείγουσα χειρουργική στην ιατρική Ακαδημία του Χάρκοβ.

Εργαζόταν στο χειρουργικό τμήμα από το 1998 μέχρι το 2011 ως χειρουργός/εσωτερικός γιατρός.

Πραγματοποίησε επιστημονική διατριβή από το 2000 μέχρι το 2002 υπό την καθοδήγηση του ΣαλκόβΓ.Λ. με θέμα «Μονομερής και αναστομωτικήραφή στο έντερο» Από το 2005 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα «Ιατρικής των Πόρων». Συνεργάζεται με 15+ αντιπροσωπίες εταιρειών που ασχολούνται με την παραγωγή, διανομή και πώληση εξοπλισμού μασάζ και διαθερμίας για οικιακή (οικογενειακή) χρήση.

Στον ίδιο τομέα ασχολείται με ερευνητικές δραστηριότητες ( έχει συγκεντρώσει 1000+ ιστορίες  βελτιώσεων υγείας σε μορφή βίντεο, από αυτές 100+ ιστορίες ανάρρωσης από σακχαρώδη διαβήτη, 200+ ιστορίες ανάρρωσης από υπέρταση, αρθρώσεις, από μεσοσπονδύλιες κήλες ινομυώματα μήτρας, του αδένα του προστάτη κ.α.). Ταυτόχρονα ασχολείται με την διδακτική δραστηριότητα (έχει εκπαιδεύσει 3000+ συμβούλους συγκεκριμένων εταιρειών σε λειτουργία offlineκαι online). Με την πρωτοβουλία μου και την καθοδήγησή μου έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί οnlineεκπαιδευτικό πρόγραμμα στον τομέα της ιατρικής των πόρων – Πανεπιστήμιο ιατρικής των πόρων το οποίο συμπεριλαμβάνει 150+ φοιτητές διετής εκπαίδευσης από 10+ χώρες. Για την εκπαίδευση καλούνται ιατροί της κλασικής ιατρικής διαφόρων ειδικοτήτων που μοιράζονται τη φιλοσοφία βελτίωσης της υγείας στο σπίτι με την ιατρική των πόρων. Πρωτεργάτης ίδρυσης της Ένωσης Ειδικών στον Εξοπλισμό για τη Βελτίωση Υγείας στο Σπίτι.

Συγγραφέας 30+ επιστημονικών και δημοσιογραφικών άρθρων για τη βελτίωση υγείας στο σπίτι σε ασθενείς με υπέρταση, αλλεργίες, σακχαρώδη διαβήτη, κιρσώδη νόσο κ.α. 

Παρατήρησε αποτελεσματικότητα και έγραψε περίπου 20 σενάρια (σχήματα)βελτίωσης υγείας στο σπίτι με τη βοήθεια του εξοπλισμού για μασάζ και διαθερμία στη θεραπεία των χρόνιων παθήσεων. Τα ίδια σχήματα με επιτυχία χρησιμοποιούνται και στην πρόληψη ίδιων προβλημάτων στον τομέα υγείας. Η αποτελεσματικότητα των ίδιων σχημάτων αποδεικνύεται και στα κέντρα παρουσίασης και πώλησης του εξοπλισμού για μασάζ (χωρίς την άμεση συμμετοχή του κ. Μάλκο). 

Με βάση την πολυετή ερευνητική και συμβουλο-εκπαιδευτική  δραστηριότητά του στον τομέα της Ιατρικής των Πόρων έχει γράψει και έχει εκδώσει τρία βιβλία για τη βελτίωση της υγείας με τη βοήθεια της Ιατρικής των Πόρων στο σπίτι (συνολική κυκλοφορία των βιβλίων 50.000 έντυπα).

Αυτή την εποχή δεν ασκεί με την πρακτική του δραστηριότητα ως ιατρός-χειρουργός επειδή εξολοκλήρου ασχολείται στον τομέα της Ιατρικής των πόρων.

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Ρώτα τον καθηγητή